Intro

Egy afrikai hiedelem szerint az emberi testben több rejtett személy is lakozik. Mélységesnek nevezik őket, s mindegyikük mélyebb és kiforrottabb, mint az előző. Azt tartják, hogy a betegségek ezeknek az éneknek a zavaraiból származnak és mikor a zavar nem külsőleg, hanem belsőleg mutatkozik meg; akkor beszélnek elmebajról.

- Mit is bizonyít ez?
- Azt, hogy Freud bácsi is csak egy mocskos fehér tolvaj volt, azt!
- Vagy azt, hogy ez nem felel meg a tényeknek és tévedek.
- Én kérek elnézést...
- Miről beszéltek? Mi nem felel meg a tényeknek?
- [sóhaj]
- [sóhaj]
- Kussoljá' inkább...

Friss topikok

  • Na'conxypan: egy ismeretlen kommentelő a blog oldalamon ajánlotta a blogodat...rájöttem az első posztodból, hog... (2010.03.26. 14:22) Egzakt
  • Pokahontas: Imádom ezt a blogot. Majdnem a kedvencem. (2009.08.29. 10:59) Korlátlanul...
  • kisbaratod: Ennél már csak a született feleségek + szex és new york kombináció jobb. :D (2008.05.13. 14:06) 4, 8, 15, 16, 23, 42
  • Miz: Eléggé ott van ez a kép... Ez volt meg előbb, vagy a szöveg? (2007.07.31. 20:45) Trilemma
  • Miz: Alpha, rég írtál! Unatkozom!!! :) (2007.06.23. 19:26) (£1(k Click (£1(k Click

Linkblog

HTML

2008.05.06. 21:35 | Alfdam | 1 komment

Korlátlanul...

*Alpha, Barry és Ádám üldögélnek az avantgard rémületben, kezükben tollal és olyan arckifejezéssel, mintha nem ők (egyikük sem) tehetnének (tehetne) a díszletről. Alpha kifordult szemekkel mered Ádámra, Ádám láthatóan széles vigyorral reagál a vörösre, Barry fapofával nézegeti az itallapot, mintha lenne itt rajtuk kívül bárki. Nincs. Barry leteszi az itallapot.*

- Nos, tegyünk úgy, mintha visszatérnénk, mert, ugyebár, itt a vizsgaidőszak.
- Tavasz.
- Tessék?
- Tavasz. A tavasz miatt van ez a kurva vörös. Kurva idegesítő. Kurva tavasz. Kurvára ne vigyorogjá' !
- Igen. Talán térjünk vissza az előző napirendi ponthoz. Visszatérünk és hanyagoljuk az ismerőseink és közvetlen környezetünk szerepeltetését a blogban.

* Alpha aggasztó gyorsasággal vált ördögi mosolyra a "vészjósló gyilkos" tekintetből.*

- Ugyanmááár, hiszen nyugodtan elmondhatjuk, hogy...

* Ádám üt. Alpha eldől. Csönd. Ádám vigyorogva hátradől.*

- Tavasszal majdnem olyan erős vagyok, mint ő. He-he. Paraszt.
- Köszönöm. Nos, mi lészen itt? Lesz itt kurucinfo, néminemű egyetem, környezet, meg ilyesmi. Őszintén. Többé kevésbé. Hiszen mindenki...
* Mozgolódás az asztal alól.*
- örrrhg... hazudik. Ezért még számolunk, te kis disznó. Cserébe enyémek a nácik.
-
...
- KUSSOLSZ! TE IS! Na...

- Valójában SZERETEM a www.kuruc.info -t. Hol máshol találkoznánk olyan szavakkal, mint a "holokamu", meg a "hololegenda", nem is beszélve a "zsindex", "168 Tóra" és e szubkultúra NEM MINDEN IGAZSÁGOT nélkülöző nickneveivel. Ha erre még rápakoljuk a felejthetetlen helyesírást, és persze mondanivalót, Igazi Nagybetűs Magyar élményben lehet részünk:

"Az ún. „gázkamrá”-nak befelé nyíló, a bolsevista vészkorszak idejéből a hazai szocreál korstílus világából ismert hétvégi házak idejéből megszokott ajtaja van, ráadásul üvegablakkal!"
                                                           
(Forrásunk a www.kuruc.info)

"E ponton meg kell említeni azt a tényt is, hogy „jeles” prózaírónk, Imre Kertész is holokauszttagadó. A Sorstalanság című – esztétikai szempontból egyszerűen értékelhetetlen – Nobel díjas művében ugyanis azt olvashatjuk, hogy a tizenéves főhős, Köves Gyuri, megbetegedve a tábori kórházba kerül. (Attól az apróságtól most tekintsünk el, hogy a regény alapján készült filmváltozatban a kórházi párnahuzaton a „Waffen-SS” felirat látható. A Waffen-SS soha nem őrzött tábort. A fronton, a legsúlyosabb harci helyzetekben vetették be árja, férfias katonáit. Nem kértek és nem is adtak kegyelmet, inkább hősként elestek.)"
                                                           
(Forrásunk a www.kuruc.info)

-
Bocsánat, hogy beleszólok, de azért ne szaladjunk el ez utóbbi enyhe, lágyan homoerotikus felhangja felett, ugyebár: "árja, férfias katonáit". Muszáj megjegyeznem, még akkor is ha ezzel a kijelentéssel nyilván csatlakozunk a ballibsi médiasöpredék agymosott tömegeihez.
- Érezni a mondatból a vágyat! Lenyűgöző!
-
A Nobel-díjat zsidók adják zsidóknak, ez nyílt titok. Vagy nem? Ettől függetlenül, valljuk meg, ezek a "kurucinfósok" (ejde csúnya cionfasiszta megbélyegzés) konkrétan korcsok majdnem mind egy szálig (és itt hamarosan egy konkrét íróra fogok mutogatni), és nem azért mondom ezt, mert én(mi) fekete(ék) vagyok(unk). Mai kedvenc cikkeink a hangzatos:

1.) Még három Pákó-rokon a Fradinál, az új szín: zöld-fekete
2.) Nigger labdakergető ütött fradistát

- Majd pedig a kedvencem(ünk):
3.) Szánalmas képek: a francia focicsapat '59-ben és ma + a mi szégyeneink


- Nincs semmi baj a niggerrel, a nigger nigger, a sárga sárga, a fehér fehér. A Pákó-rokon azért már kicsit üt, mintegy lealacsonyít ENGEM annak a majomnak a szintjére, akit én is bármikor gázkamrába zárnék.
-
NA!
- Ejnye.
- Nincsenek is gázkamrák, mint tudjuk meg a kurucinfótól, szóval ne hőbörögjetek, ez egy merőben hipotetikus állítás volt.
- Ez a kijelentésed most bírósági tárgyalást ér Németországban.
- És kitüntetést a Magyar Gárdában?
- Hehe.

- A néger-verekedős incidens egész korrekt, de azért érezhetően (és érthető okokból) saját maga felé húzó módon szerepel a fradidrukker honlapon.
- Na, ez egy kurva nagy túlzás. Abból a szövegből az derül ki, hogy egy fekete focista megpróbált belekötni egy busznyi B-középen edzett zöld sasba. Ugyanmááár... Ráadásul ezek az érzékeny úriemberek, idézek bazdmeg: "Néhányan odamentek a fradi buszához, köszönteni a játékosokat ill. véleményüket elmondani nekik." Utána, miután a nigger lefasszopózta őket a buszról lefelé jövet,"négyen-öten indultak, hogy KIKÉRJÉK MAGUKNAK, az obszcén gyalázkodást!"  KIKÉRJÉK MAGUKNAK!!!
*Alpha röhög*

- Jómagam csak annyit mondok, érdemes elolvasni a cikket.
- Nekem a kép tetszik. Igazán... étvágygerjesztő.
- Mint mindig, most is megfogtad a lényeget vazzeg. És zárójelben megjegyezném, hogy nem lehetett túl nagy ütés...
-
Jöhet a következő cikk.

- Na IGEN! A rasszista. A tisztán.
Kedves Nyíri "magyarságféltő" László (Blaireau) Debrecenből, aki ráadásul "szeretettel" írta a cikket, a tehetséges magyar utánpótlás védelmében.  Nézzük meg  jól a valódi hülye bélyegét. Ő az, aki számára az, aki fekete, például nem lehet francia. Ők a "szégyeneink". A fáradtságot nem vette az elmúlt években, hogy beírja a naptárba a kettessel és nullával kezdődő évszámokat. Minek is, a lényeg, hogy akkor mind fehér volt (amúgy nem, de ha azt mondanám neki,: észak-afrikai, nem értené a vadbarom), most meg mind fekete, egyszerű a képlet: IDEGENEK FOGLALTÁK EL A CSAPATOT!
Idióta...
Korlátlanul idióta.

*A vörös függönyök lassan elnyelik a crescendóba csapódó üvöltés utolsó visszhangjait. Rövid csönd után felemelkednek a dizájnszékekről és kisorjáznak a díszlet mögé, csak halkan szűrödik át valami mormogás.*

- Basszameg, eleredt az orrom vére... mondtam már, hogy ezért számolunk!?

Címkék: politika alpha magyar idióta ádám barry mindenki webwilág webmocsok inkorrekt

A bejegyzés trackback címe:

https://alpha.blog.hu/api/trackback/id/tr51457379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pokahontas 2009.08.29. 10:59:59

Imádom ezt a blogot. Majdnem a kedvencem.
süti beállítások módosítása