Intro

Egy afrikai hiedelem szerint az emberi testben több rejtett személy is lakozik. Mélységesnek nevezik őket, s mindegyikük mélyebb és kiforrottabb, mint az előző. Azt tartják, hogy a betegségek ezeknek az éneknek a zavaraiból származnak és mikor a zavar nem külsőleg, hanem belsőleg mutatkozik meg; akkor beszélnek elmebajról.

- Mit is bizonyít ez?
- Azt, hogy Freud bácsi is csak egy mocskos fehér tolvaj volt, azt!
- Vagy azt, hogy ez nem felel meg a tényeknek és tévedek.
- Én kérek elnézést...
- Miről beszéltek? Mi nem felel meg a tényeknek?
- [sóhaj]
- [sóhaj]
- Kussoljá' inkább...

Friss topikok

  • Na'conxypan: egy ismeretlen kommentelő a blog oldalamon ajánlotta a blogodat...rájöttem az első posztodból, hog... (2010.03.26. 14:22) Egzakt
  • Pokahontas: Imádom ezt a blogot. Majdnem a kedvencem. (2009.08.29. 10:59) Korlátlanul...
  • kisbaratod: Ennél már csak a született feleségek + szex és new york kombináció jobb. :D (2008.05.13. 14:06) 4, 8, 15, 16, 23, 42
  • Miz: Eléggé ott van ez a kép... Ez volt meg előbb, vagy a szöveg? (2007.07.31. 20:45) Trilemma
  • Miz: Alpha, rég írtál! Unatkozom!!! :) (2007.06.23. 19:26) (£1(k Click (£1(k Click

Linkblog

HTML

2007.05.24. 20:55 | Alfdam | 1 komment

TOWE L / R DAY - DON'T PANIC!

Ave!

Mivel Barry most épp a holnapi/mai államelmélet vizsgával van elfoglalva (tegnap jöttünk rá, hogy holnap lesz, he-he), Ádám pedig bujkál valahol ezért én szólok:

HOLNAP/MA TÖRÜLKÖZŐ NAP!

Másnéven Towel Day. Olvassatok Douglas Adamset, ha eddig nem tettétek volna. Aki nem tette az úgyis egy műveletlen bunkó barbár, s mint olyan, nem érdemli meg az ember nevet, szóval álljon neki, de izibe! Mert, kérdem én, helltél-e már azzal a klufi Ford Prefecttel? Az aztán a sahár, mindig tudja hol a törülközője... he-he.


*Jobbról Barry, sétálva, kezében könyv.*

- "Hey, you sass that hoopy Ford Prefect? Now there's a frood who really knows where his towel is."

*Megállás nélkül, balra ki.*

Kösz! Mindig jól jön az ész a háznál!
[suttogva] Tudjátok, mivel most egyik aggálykoskodó sincs itt, kicsit elgondolkoztam azon, hogy a Tower day-t és a Towel day-t csupán egy apró pici betű választja el egymástól. Fogadok, hogy ügyesebb összeesküvés-elméletesek már megmagyarázták ezt is. Vagy elég, ha az ember csak egy kicsit félreérti a témát és:

center



















Vagy egyes morbid bloggyártók nekiállnak és elszabadult fantáziájukkal az oly hasonló R és L témakörében folyamatosan rosszabbnál rosszabb poénokat találnak ki:






















Ki nem állhatom az ilyen állatokat. Mindennek megvan a határa! Kivéve az Univerzumnak. Az végtelen. Vagy mi. Ha egyszer az Univerzum végén járnál, vagy valami, ne feledd a törölköződet és a legfontosabbat:
DON'T PANIC!
Valami úgyis lesz, vagy akármi.

Címkék: alpha kult ünnep morbid

A bejegyzés trackback címe:

https://alpha.blog.hu/api/trackback/id/tr1086706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freakdavE · http://www.freakdavekalandjai.blogter.hu 2007.06.11. 09:22:37

Adams úrat én is szeretem. Talán, ha többször jutnának eszembe bölcsességei, nem pánikolnék annyit. Ráadásul egy normális törölközőm sincs amit magammal vihetnék stoppolni... még egy dolog, amit be kell szereznem.
süti beállítások módosítása